Ky është plazhi më i lirë në Shqiperi ku çadra kushton vetëm 300 lekë

Posted by

Eshte vetem 18 kilomentra nga qyteti i Fierit dhe eshte nje plazh i qete dhe me rere. Gjatesia i tij eshte 7 kilometra.

Plazhi eshte i bukur dhe rera eshte e imet deti eshte i paster dhe frekuentohet nga shume pushues diten e fundjaves.

Ky eshte plazhi i Semanit ku cadrat kushtojne vetem 300 leke dhe me lire se kaq nuk besoj se ka ne Shqiperi.

Dhe restorantet kane nje cmim te mire dhe nuk i kane cmimet e kripura.