Po afrohet/ Ja në cilën datë bie festa e Fitër Bajramit

Posted by

10.04.2024 – do të jetë dita e parë e festës së Fitër Bajrami, e cila pason pas muajit të shenjtë të Ramazanit.

Shënimi i datave të festave Islame është bazuar në shërbimet profesionale për çështje observatike të Dijanetit të Republikës së Turqisë, shërbim ky i autorizuar nga organizata Shura Islame Evro-Aziatike me seli në Ankara, për përgatitjen e të dhënave kalendarike për vendet ballkanike dhe Azisë qendrore.