Sa herë që pi kafe shkoj në tualet menjëher/ Doktoresha shqiptare tregon arsyen

Posted by

Pergjigje nga Dr. Lida Shosha: Ne pergjithesi kafeina e cila kafeina eshte nje substance perberese e kafes eshte laksativ dhe ndihmon per te dalur jashte. Sot ne bote pergatiten edhe klizma me kafe, pra ne vetvete kafeja ju ndihmon qe te dilni jashte. Ka paciente te cilet konsumojne 1-2 kafe, ka paciente te cilet konsumojne 6-7 kafe. Konsumimi me teprice i kafes shkakton spazma, dhimbje fryerje barku dhe mund te jape diskomfort. 1 deri 2 kafe ne dite eshte e rekomandueshme.