Hajredini: BDI-ja është kundër shkurtimit të pagave sepse llogarit në votën e administratorëve

Posted by

Ish ministri i parë shqiptarë i financave, Xhevdet Hajredini në profilin e tij në “Facebook”, ka deklaruar se Bashkimi Demokratik për është kundër shkurtimit të pagave të administIntegrim ratorëve sepse sipas Hajredinit, trupi më I madhë votues I BDI-së  janë administratorë të cilët nuk shkojnë në punë, raporton Atdheulajm.

“Nuk rri BDI edhe më tej në qëndrimin se momentalisht nuk duhet të shkurtohen pagat në administratën publike, për shkak se në politikën e saj është konzistente dhe se përherë ngelë dhe merr vendime dhe analiza në suaza të të hyrave dhe shpenzimeve të buxhetit, ashtu si me demagogji thekson një ministër në rolin e propagandistit partiak. Janë kundra sepse vetëm në administratën publike, ose janë të punësuar ose pa punë marrin paga, numri më i madh i votuesëve, bashkë me farefisin dhe miqve të tyre”, ka shkruar Hajredini.

 

 

Leave a Reply