Itali: Dy kuzhinierë shqiptarë shtrojnë tavolinën e shtëpisë së të moshuarve

Posted by

Është bërë e ditur se dy kuzhinierët shqiptarë shtrojnë tavolinën e shtëpisë së të moshuarve në Colorno Parma.

Mediat në Itali kanë shkruar se ky gjest i shqiptarëve i bën akoma më shumë pasardhës të Nënë Terezës dhe të traditës në ndihmë të më të dobtëve.

Italianët kanë falënderuar Emiliano Blliku e Endrit Demrozi, dy restorë shqiptarë që sollen drekë në shtëpinë e kujdesit në ngjyrë..

Një gjest shumë i vlerësuar nga Emiljano Blliku dhe Endrit Demrozi, menaxherët e rrethit të Miqësisë në Colorno, të cilët sollën drekën e përgatitur prej tyre në Shtëpinë e Kujdesit, së bashku me ta edhe asesorja Maria Grazia Delmiglio. Tashmë anëtarët e konsultimit tonë i falënderojmë për këtë gjest që synon punëtorët e kujdesit shëndetësor në Colorno. Një falënderim vjen edhe nga kryebashkiaku Christian Stochi. /albinfo

Leave a Reply