Kjo është komuna e Kosovës që do të ofrojë internet pa pagesë

Posted by

Nënkryetari i komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli ka njoftuar se në këtë komunë është duke u instaluar platforma free ëifi nëpër tërë qytetin dhe nëpër fshatra të thella të kësaj komune.

Gjatë ditës së djeshme Ismajli ka njoftuar se kjo platformë po bëhet për herë të parë në Kosovë dhe se po bëhet për të mbështetur fushatën #rriNshpi.

Përveç qytetit të Gjilanit, internet pa pagesë do të ketë edhe në fshatarat e thella.

”Mbështetja më e veçantë që vie përgjatë këtyre ditëve është platforma falas e rrjetit ëifi nëpër gjithë qytetin dhe nëpër fshatra të thella. Krejt kjo punë po vie falë kompanisë ‘Telkos net’, apo siç e kemi njohur deri më tani, ‘Orange net’ e cila po e lanson platformën e quajtur free zone në Komunën e Gjilanit”, ka shkruar Ismajli.

Leave a Reply