Kurti emëron Bashkim Nurbojën zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal

Posted by

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar Bashkim Nurbojën, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal.

Kurti i ka uruar Nurbojës suksese dhe punë të mbarë në detyrën e tij të re, të shtunën kur edhe mori vendimin.

Ai ka pranuar vendimine marrë nga kryeministri në detyrë, përmes së cilit obligohet që të deklaroj pasurinë e tij në pajtim me ligjin në fuqi.

Leave a Reply