Profesori i Parisit publikon arsyet e mjegullës politike në Kosovë, njëra është ‘pajtimi i Batonit me Beratin’

Posted by

Profesori shqiptar në Paris, Nezir Kraki ka dhënë disa arsye që sipas tij, janë burime të mjegullës politike në Kosovë.

Sipas tij, ato janë; pragu i Nismës, pajtimi i Baton Haxhiut me Berat Buzhalën dhe fotografia e LDK-së me Grenellin në Berlin.

Ai thotë se këto pika kanë lidhje në mes tyre.

Sipas tij, lidhjet gjendet veç nëse analizohen ngjarjet me objektivitet dhe natyrisht me njohuri serioze.

Postimi i plotë:

Sipas meje, 3 janë arsyet apo burimet e mjegulles politike sot n’Kosovë:

1. Pragu i Nismes

2. Pajtimi i Batonit me Beratin dhe

3. Fotografia e LDK-së me Grenellin n’Berlin

Keto tri pika kane lidhje në mes tyre. Këto lidhje gjenden veç nese analizohen ngjarjet me objektivitet dhe natyrisht me njohuri serioze, jo portaleske.

Unë sot nuk kam kohë t’i sqaroj këto pika por ju ftoj të jepni mendimin tuaj rreth tyre.

Po e bëjmë si hartim me shkrim.

Urdhëroni, shprehuni!

Leave a Reply