Sot ka ndërruar jetë gazetarja e njohur Violeta Rexhepagiqi.

Ajo do të mbahet mend për kontributin e madh që e ka dhënë në fushën e gazetarisë dhe informimit tek populli shqiptar për ngjarjet dhe torturat e burgosjet që ndodhnin në Kosovën e para luftës.

Violeta Rexhepagiqi për publikun e gjërë shqiptar u bë e njohur me paraqitjet e saja në grupin e muzikës moderne të kohës “Vivien” rreth vitit 1984.

Gjatë kësaj kohe, ajo përfaqson për dy herë Kosovën në përzgjedhen e përfaqësueses së Jugosllavisë për “Këngën e Eurovizionit”.

Violeta me vite ka punuar në RTP, pastaj në RTK, ndërsa gjatë viteve të 90′ ishte korrespodente në TV Sky News.

Me pikëllim dhe me dhimbje të madhe ju jap një lajm shumë të trishtë. Ndërroi jetë rokerja e madhe dhe gazetarja e…

Publicată de Minire Fetahu pe Joi, 16 aprilie 2020

By admin

Leave a Reply