Era heq perden e Qabes dhe zbulon një nga sekretet e saja që shumica e Muslimanëve nuk e dinë

Posted by

Një vitë më parë, erërat e forta që go ditën Xhaminë e Madhe në Mekë, zbuluan një nga sekretet e Qabesë së Shenjtë, e cila është e mbuluar nga fustani i saj i famshëm i zi i praruar, i cili fluturoi nga era, duke zbuluar muret e Shtëpisë së Shenjtë të Zotit në një skenë të rrallë.
Këto efekte tërhoqën vëmendjen e shumë njerëzve që shikuan fotot dhe videot e shumta të Qabes së Shenjtë, me pamjen e saj të rrallë pa perde, kështu që shumë pyetje vërtiteshin rreth historisë së derës; Dhe le ata, nga ana tjetër, të gjejnë përgjigje për ata që janë të interesuar në historinë e Qabes dhe Xhamisë së Madhe të Mekës. Ndiqeni VIDEON