Kali filloi të shkelë mbi arkivol/ Kur e hapën arkivolin të gjithë u tronditën (VIDEO)

Posted by

Një pronar ferme i quajtur Salim u rrit duke dashur dhe duke rritur të gjitha llojet e kafshëve në fermën e tij. Një ditë, ai dëgjoi për një kalë të ri të sëmurë që kishte humbur nënën e tij. Në vend që ta linte të vdi ste, Salim e shpëtoi kalin e ri.

Disa vite më vonë, kali i Salimit ishte ende gjallë dhe i shëndetshëm, pavarësisht asaj që thoshin të gjithë. Kur Salim vd iq, kali refuzoi ta linte të shkonte dhe pikërisht kur ishin gati ta va*rros*nin burrin, kali filloi të shkelte arkivolin derisa kapaku u thye. Të gjithë u tro*nditën kur filluan të dëgjonin diçka të qajë brenda ark*ivolit. Ndiqeni tē plotë videon KËTU