Kamera e kap zonjën e pasur nga Kumanova duke vjedhur në shitore (VIDEO)

Posted by

Po ta takoni kështu të veshur dhe të rregulluar në qytet, nuk do ju besohet se është vjedhëse. Por zonjën në fjalë, e cila nga veshja duket të jetë e pasur, kamerat e sigurisë në një shitore në Kumanovë e kanë incizuar duke vjedhur barretë flokësh me vlerë vetëm 50 denarë./VoxTv

VIDEO