SubhanAllah/ I afrohet gjarpëri teksa po falte namaz në mes shkretetirës, por fuqia e namazit i shpëtoi jetën (VIDEO)

Posted by

VIDEO MADHËSHTORE – SubhanAllah/ Një besimtarit i afrohet gjarpëri teksa ishte duke falur namazin një person në mes të shkretetirës, por fuqia e namazit duket se i shpëtoi jetën atij. Kjo video ka bërë bujë të madhe nëpër rrjetet sociale, ku nga disa praktikues fetarë, thuhet se vetë fuqia e namazit e ka mbrojtur dhe shpëtuar besimtarin në ngjarje. Ndiqeni VIDEON