22 vjeçarja menaхhon fermën me 30 viça e Ioрë dhe ëѕhtë ѕtudente e dalluar

Posted by

Ndryshe nga moshataret e saj, Egzona Lahaj, 22 vjeçe, në të njëjtën kohë studion dhe menaxhon një fermë relativisht të madhe me viça e lopë. 22 vjeçarja nga fshati Jasiq i Deçanit, thotë se kjo punë është e lehtë, dhe në të ardhmen pret endon në zgjerimin e fermës. Ajo përveçse merret me viçat, vozit edhe traktorin për nevojat e fermës. Ndërsa puna, ka bërë që të ketë edhe veturën e saj personale, me të cilën shkon në fakultetin “Fehmi Agani”. Krejt punen ajo thote se e bene me deshiren dhe vullnetin me te madh, ashtu qe te jete.