A pinte alkool Adem Jashari? Miku i tij rrëfen LIVE

Posted by

Duke folur për karakterin e komandantit legjendar Adem Jashari, njëri prej luftëtarëve të parë të UÇK-së dhe bashkëluftëtarëve të Jasharit, Jakup Nura ka thënë se ai ishte njeri familjar dhe i hapur për shoqërinë.

Gjitashtu, duke folur në emisionin Pressing të T7, Nura ka thënë se Adem Jashari agjëronte dhe e pranonte fenë islame, por nganjëherë edhe pinin ndonjë birrë. “Ka çështja fetare, cka me thanë, ne e kemi pranu fenë islame, është normale. E kanë agjëru Ramazanin para se me hy në këto rrjedhat e lëvizjes, por kur ka pasur… e ka ditë që do të kemi aktivitet, kur kemi bërë konaqe të ditëpasditshme, atëherë ai nuk ka agjëruar më. Ne s’kemi qenë pijanecë, por naj gotë e kemi pirë. Kemi pirë edhe në Shqipëri. Kemi pirë edhe birra, kemi pirë edhe lëngje”, ka thënë Nura. “Siç bëhet jeta në ditë normale gjatë jetës”, ka deklaruar ai. VIDEO