Analisti nga Shqipëria, ju tregoj unë çfarë do t’i bëjnë Erdoganit, Izraeli për ato fjalë kundër tyre..

Posted by

Në emisionin kosovar Kojshia Show analisti nga Shqipëria Ilir Kulla thotë se narativi i Erdoganit do të ndëshkohet nga Izraeli dhe për këtë do të paguaj kosto. Sepse Izraeli nuk është shtet i vogël. Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme.