E dhimbshme/ Këta janë të rinjtë që humbën jetën në rrugën Ferizaj – Shtime

Posted by

Lajmi i fundit / Katër persona kanë hum*bur jet’ën si pasojë e një aks*iden*ti të rën’dë mes tre veturave sonte në rrugën Ferizaj – Shtime. Siç raportohet nëpër mediume, bëhet fjalë për Arlind Isufaj (21 vjeçar), Mergim Behluli (23 vjeçar) dhe Armend Muhadini (39 vjeçarë).