E dhimbshme: Mërgimtari humb jeten në aksident

Posted by

Familjarët njoftojn me plot dhimbje se më i dashuri i tyre ka humbur jeten në Aksident tragjik ne komonikacion. Më poshtë e gjeni njoftimin e familjarëve për humbjen e të dashurit të tyre, Gezim Sadiku.

“Me plo dhimbje në realitetin e papranueshëm për Familjen ton, ju njoftojme miq dhe dashamire se I dashuri i ynë Gezim (Rushit) Sadiku u shkëput papritmas nga jeta jone, në një aksident tragjik komunikacioni. Momentet e lumtura me Gezimin do të jenë tash e tutje vetem ngushllimi ynë. Të gjitha ata të ciolët dëshirojnë t’i japin lamtumirën e fundit më të dashurit tonë mund të marrin pjesë në ceremoninë e varrimit që do të mbahet të premten me 17.02.2023”, kanë njoftuar familjarët.