Ky është vallëzimi i dy shqiptareve që po “çmend” përdoruesit e Facebook (VIDEO)

Posted by

Vallëzime të tilla, tani është më lehtë të bëhen hit në tiktok, pasi që ky rrjet social njihet për gjëra të tilla, andaj edhe përdoret shumë nga shqiptarët. Dy shqiptare që shihen teksa vallëzojnë me këngën “Valle Kosovare” në një video, ende po shikohen e shpërndahen shumë, shkruan pemajetes.com.

Videoja e cila ishte publikuar vite më parë, në kohën kur nuk kishte tiktok, edhe sot vazhdon të shikohet më të madhe nëpër rrjetet sociale, Kjo video është publikuar nga disa faqe në facebook, Instagram, por së fundmi është shpërndarë më të madhe edhe në tiktok.

Komentet ishin të shumta për këtë video, ku disa u kanë shkruar vetëm fjalë të mira dhe u kanë dhënë komplimente, por kishte edhe shumë komentues të frustruar, të cilët kanë moralizuar në komente.