Mjekut i ra të fikët kur zbuloi se kush ishte pacientja e tij shtatzënë! (VIDEO)

Posted by

Çfarë mund ta bëjë një mjek të rrëzohet pasi zbulon se kush ishte pacientja e tij #shtatzënë? Duhet të jetë një dukuri e zakonshme dhe ai nuk duhet të shqetësohet apo jo?

Por këtu është një #histori unike për të cilën nuk e keni dëgjuar më pare. Kjo është historia e Lisandres dhe Kristal. Ju e dini situatën kur një prind ka pasur një karrierë kaq të shquar në një profesion dhe fëmija thjesht sheh nevojën për të ndjekur gjurmët e babait. Keshtu Lisander zgjodhi se qfare do te studjonte ne kolegj.

Babai i tij ishte nje mjek i jashtezakonshem, qe arriti sukses te lakmueshem ne profesionin e tij. Ai ishte i mirenjohur per ndihmen qe ju jepte njerzve qe nuk mund te perballonin fakturate e tyre te spitalit, por kjo familje nuk ishte gjithmone mir financiarisht. Ata kaluan disa periudha te veshtira ne te kaluaren…