“Mos më lër vetëm!”, vajza e ngecur nën rrënoja flet me ekipin e shpëtimit në Turqi: Kam ftohtë! (VIDEO)

Posted by

“Mos më lër vetëm!”, vajza e ngecur nën rrënoja flet me ekipin e shpëtimit në Turqi: Kam ftohtë!

Pamjet një vajze të ngecur nën rrënoja në Turqi ka bërë xhiron e botës. Në video shihet vajza e cila kërkon ndihmë, ndërkohë dëgjohen të ara të fëmijëve të tjerë. “Kam ftohtë”, i thotë vajza ekipit të shpëtimit. I lëviz dot këmbët?”, i thotë ai. “Shumë vështirë”, thotë vajza që ka dhe vëllain. “Mos më lër vetëm”, i thotë vajza. “Do të shpëtojmë”, thotë ekipi.
https://twitter.com/eremkansoy/status/1622904272802271232?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1622904272802271232%7Ctwgr%5E13268c2d600f80372c5d4a1a7a26e64347375ada%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Finstant-articles.com%2F