Rasimi në emisionin “Kojshia Show” zbulon pse nuk donte të martohet me shqiptare, dhe a do të martohet ndonjëherë me shqiptare – arsyeja do ju habisë. Pêr më shumë ndiqeni të plotë VIDEON

By admin01