Shikoni pamjet e njerëzve nën rrënoja ku kërkojnë ndihmë, filmojnë veten me telefonat e tyre (VIDEO)

Posted by

Një video virale po shfaqet orëve të fundit/ Shikoni pamjet e disa prej njerëzve që ngelën nën rrënoja dhe prej aty kërkojnë ndihmë nga jashtë, ata filmojnë veten me telefonat e tyre. Për më shumë, ndiqeni të plotë VIDEON: