Plane për plazh në korrik? Merrni masat, ja si parashikohet Moti

Posted by

Sipas sinoptikanes Rezarta Xhakollari, ditën e premte pritet një permirësim i kushteve atmosferike pasi masa e ftohte e ajrit do te zhvendoset dhe do te kemi rikthimin e anticiklonit i cili do te sjelle ajrin e nxehte nga Afrika.

Neser priten rritje graduale te temperaturave por ende jo nje i nxehte pervelues. Temparatura mjaft te nxehta priten ne fundjave dhe javen e ardhshme.

Sipas sinoptikanes muaji korrik pritet te jete mjaft i luhatshem si ne temperatura ashtu dhe ne fenomene.

Shihni videon me poshte per me shume detaje..