Sabit Zejnullahu – burri i madh i Llapit që agjëroi mbi 70 Ramazana

Posted by

Sabit Zejnullahu – babai i heroit Hakif Zejnullahu, ishte njër ndër burrat më me nam që kishte Llapi.

Sakrifica dhe angazhimi i tij dhe familjes Zejnullahu për kombin shqiptar ishin qysh para shumë vitesh.

Një veçanti tjetër të Sabit Zejnullahut – e kishte treguar në vitin 2019, mbesa e tij, Floreta.

Në një fotografi të publikuar në Facebook, Floreta Zejnullahu tregonte se si gjyshi i saj 80 vjeçar në atë kishte i kishte agjëruar 70 Ramazana, shkruan Llapi.info.

Sabit Zejnullahu ndërroi jetë më 5 dhjetor të vitit 2021 duke lënë pas vetës një bagazh të madh patriotik të tij dhe familjes së tij.