Abdixhiku: Sot u kthyen në Kosovë 196 persona që shkuan të shërohen jashtë vendit

Posted by

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit i qeverisë në detyrë, Lumir Abdixhiku, përmes një shkrimi ka njoftuar se janë kthyer 76 qytetarë nga Zvicra dhe 120 të tjera nga Turiqa.

Derisa nesër do të kthehen edhe 12 shtetas nga Çekia e Polonia.

“Dje kthyem 76 qytetarë nga Zvicra. Në këto orë sapo i kthyem edhe 120 të tjerë nga Turqia. Nesër i kthejmë edhe 12 shtetas nga Çekia e Polonia”, njofton Abdixhiku.

Tutje, ministri njoftoi se këta përsona kanë qenë në trajtim shërues jashtë vendit.

“Shumica e të kthyerve sonte ishin në trajtim shërues jashtë vendit. Gjendja e tyre shëndetësore ishte alarm për gjithkë. Kthimi, ndërsa, është lehtësim i madh për të gjithë ne. Mirë se vini në shtëpi”, përfundon Abdixhiku.

Leave a Reply