Do u rrjedhin lotët/ Ky burrë ofronte udhëtime falas ditën e Xhuma, ja çfarë dhurate i bën udhëtarët

Posted by

E premtja është dita kur mijëra qytetarë myslimanë në këtë rajon dalin nga puna dhe shtëpia për ta falur namazin e xhumasë.
Por Abdulmedzhid Chupalaev në cilësinë e shoferit është shpërblyer për bujarinë e tij – i cili çdo ditë të xhumasë ka ofruar udhëtime falas për udhëtarët e ditës.

Pasagjerët mirënjohës për këtë bujari të madhe të shoferit, ata kanë vendosur të grumbullojnë para të mjaftueshme për ta realizuar një ëndërr të kahmotshme të tij, shkuarjen në vendet shenjta myslimane, siç janë Mekke dhe Medinja.

Ai thotë se veprën e tij të përjavëshme (çdo të premte) të bamirësisë e bën sepse është falënderues ndaj Zotit për shëndetin e tij tashmë të mirë, pas disa sul.meve në zemër që i kishte pasur kohë më heret.