E pabesueshme, por e vërtetë/ Ky është fshati shqiptarë që ka mbi 60 doktora

Posted by

Fshati Livogj i ulet ne rajonin e qytetit te Gjilanit ne Kosove ne menyre befasuese tregohet te kete mbi 60 Doktora qe punojne e veprojne ne Kosove dhe shtetet e Evropes.

Dy doktoret e pare te ketij fshati ishin Nijazi Halimi dhe Asllan Elezi.

Madje per kontributin e ketij te fundit ne fushen e mjekesise , shkolla e mesme e mjekesise ne Gjilan mban emrin “Asllan Elezi”

Per te ndjekur reportazhin e plote ndiqni pamjet: