Goran Rakiqi sulmohet fizikisht nga serbët protestues në Mitrovicën e Veriut

Posted by

Serbët janë të frustruar pas arrestimit të Milun Milenkoviq nga Policia e Kosovës.

Në vendin e ngjarjes afër protestuesve kanë dalë edhe liderët e Listës Serbe, Goran Rakiq dhe Igor Simiq.

Megjithatë, ata nuk janë mirëpritur nga protestuesit e tjerë, një pjesë prej tyre me maska.

Rakiqi është sulmuar fizikisht, teksa në ato momente Rakiq është tërhequr nga disa serbë të tjerë.