Historiani “dridh” serbët me këtë deklaratë për ta (VIDEO)

Posted by

Historiani shqiptarë ditë më parë bëri një deklaratë të rëndësishme në emisionin Kojshia Show të moderatorit Sadri Imeri – ku “dridhi” serbët me këtë deklaratë për ta. Ai në këtë emision u angazhua të flasë më shumë për shqiptarët, popullin serbë si dhe sfidat e rajonit në përgjithësi. Për më shumë, ndiqeni të plotë VIDEON: