Pamje rrënqethëse nga Turqia, djali thërret NËNË por nuk e gjen askund nën rrënoja

Posted by

Deri më tani nga tërmeti në Turqi ka 912 viktima dhe mbi 5000 të plagosur. Videot të cilat po publikohen në rrjetet sociale janë rrënqethëse, ekipet e shpëtimit po kërkojnë njerëzit nën rrënoja. Pamjet nga Turqia janë rrënqethëse kur shihet se si djali kërkon të nënën e tij dhe me gjithë shpirt kërkon nënën e tij.