Plaku shqiptar “selam“ nuseve të reja (VIDEO)

Posted by

Produksioni “Fama Event” dhe “Revista Kosovarja”, vazhdojnë me marrjen e opinioneve të qytetarëve rreth temave të ndryshme.

Tema e radhës për të cilen gazetarja Lejla Shabani ka folur me qytetarët në kryeqytet kishte të bënte me atë se a është zgjedhje më e mirë bashkëjetesa, apo martesa.

Një nga ata që kanë folur për “Fama Event” dhe “Kosovarja”, ishte edhe një qytetar që theksin e vendosi në diçka tjetër.

Ndiqni videon nga minuta e 2-të për të kuptuar për çfarë flet ai.  Pa thanë burri shko te nona, mos shko..

VIDEO: