Shokuese/ Del video e re që tregon fillimin e tër’metit në Turqi

Posted by

Nëpër rrjetet sociale kohëve të fundit po qarkullon një video e inçizuar nga kamerat e sigurisë e cila tregon fillimin e dri’dhjeve të tër’metit që ndodhi disa ditë më parë në disa pjesë të Turqisë dhe Sirisë. Nga video gjithashtu shihet fillimi i dri’dhjeve rreth orës 04:18 të mëngjesit. Ndiqeni…

https://fb.watch/iDNYmIZqru/?mibextid=q5o4bk