VIDEO: Babai rikthen fëmijen në jetë pas termetit ne Turqi duke i kënduar Ezanin!

Posted by

E FUNDIT/ VIDEO: Babai rikthen fëmijen në jetë pas termetit ne Turqi, ku me këndimin e Ezanit arriti ti ndihmojë fëmiut dhe ta rikthen në jetë atë. Për më shumë ndiqeni të plotë VIDEON:

https://www.youtube.com/watch?feature=emb_title&source_ve_path=MjM4NTE&v=UvrBYQHT9ks&embeds_euri=http://m.facebook.com&mibextid=q5o4bk