Shqiptari e fut gjarpërin në gojë, shikoni çfarë i ndodh më pas (VIDEO)

Posted by

Ngjarje interesante në emisionin Kojshia Show ku i ftuari sfidohet nga ana e moderatorit që ta puth dhe ta fut në gojë gjarpërin e tij, i cili ishte me gjatësi prej 1 metër e 35 cm. Shqiptari e puthi dhe e mbajti disa sekonda në gojë kokën e gjarpërit – kjo bëri që shumë kush të mendojë si sfidë e pamundshme mirëpo i ftuari i’a arriti. Ndiqeni të plotë videon KËTU