Edhe pse e zënë me angazhime të shumta, Arbenita vazhdon të mbajë lart standardet e paraqitjes së saj, duke u shfaqur dhe duke kujdesur për detajet në çdo moment.

Fansat e saj nuk kanë hezituar të shprehin admirimin e tyre, duke vlerësuar postimet e saj të jashtëzakonshme që i çmendin me bukurinë e tyre.

Shiko fotot: