Gjinekologia e njohur befason në emisionin e Rudinës, nxjerr mbathjet e kuqe live dhe bën apel të fortë

Posted by

Doktoresha e njohur befason në emisionin e Rudinës,nxjerr mbathjet live dhe bën apel të fortëMjekja e njohur gjinekologe Mimoza Keta ishte dje e ftuar në emisionin e Rudina Magjistarit,ku ka folur për higjienën intime të gruas.

Ajo ka dhënë këshilla shume të rëndësishme. Njëra prej tyre ishte edhe për llojin e mbathjeve që femrat duhet të përdorin, shih meposhte videon e gjinekologes.