Ky shtet ballkanik së shpejti aplikoj vetëm 7 orë punë në ditë

Posted by

Mali i Zi prezanton orarin e punës shtatë-orësh.

Ministrja e Punës dhe Përkujdesjes Sociale e Malit të Zi, Naida Nishiq, ka bërë të ditur se deri në fund të vitit qytetarët mund të presin futjen e kësaj mase.

Ajo që ka paralajmëruar kryeministri Milojko Spajiq në fushatën parazgjedhore do të ndodhë gjatë këtij viti”, ka thënë Nishiq në emisionin “Link” të Radio Malit të Zi.

Ajo shtoi se tarifat sociale në të ardhmen do të jenë më të drejta dhe bëri të ditur se nuk do të hiqen dhe nuk do të ketë as heqje të fondit të PIO. Megjithatë, siç shtoi ai, reforma e tij është e sigurt.(INA)