Marin Mema: Ja çfarë ndodhi vërtetë në Banjskë? Pamje të reja, dëshmi ekskluzive, dokumenta!

Posted by

Çfarë ndodhi vërtetë në fshatin Banjskë në 24 shtatorin e shkuar? Cilat jane të pathenat e kësaj ngjarje të rëndë?

Dëshmitë e forta të pjesmarrësve në betejen ndaj terroristeve. Kush qendronte pas tyre dhe çfare synonte ky formacion ushtarak? Te dhena, dokumenta, rrefime, dëshmi ekskluzive…