Mjekja zbulon se cila pjesë e trupit tregon madhësinë e organit gjenital mashkullor

Posted by

Rena Malik, kirurge e specializuar për shëndetin seksual, ka zbuluar se cila pjesë e trupit tregon se një mashkull ka një penis të madh.

“Ka një studim japonez. Ata zbuluan se gjatësia e hundës lidhej me gjatësinë e penisit, jo me gjatësinë e dorës apo këmbës”, tha Malik në një podcast.

Ekspertja nuk zbuloi nëse kishte parë studime të tjera që lidhnin madhësinë e hundës dhe penisit.

Malik pohon gjithashtu se ajo ka vënë re se një numër në rritje i pacientëve të saj po shqetësohen seriozisht për gjatësinë e penisit të tyre./Telegrafi