Punë nga shtëpia, 1,000 euro nëse pranoni të punoni – por ky është kushti

Posted by

Kompania gjermane Teleperformance vazhdon të punësojë qindra gjermanë folës, këtë herë duke ofruar deri në 1000 euro bonus mirëseardhjeje për punonjësit e rinj që i bashkohen kompanisë.

Teleperformance, një kompani lider gjermane për shërbime digjitale dhe mbështetje për klientët, po zgjeron aktivitetin e saj në të gjithë Maqedoninë e Veriut dhe ofron mundësi tërheqëse punësimi dhe karriere për gjermanishtfolësit.

E njohur për standardet e larta të punës, profesionalizmin dhe pagat konkurruese, Teleperformance shkon një hap më tej dhe do t’u paguajë punonjësve të rinj që e marrin me sukses vendin e punës një bonus të pabesueshëm mirëseardhjeje deri në 1000 euro.

Kërkesa për punësim vazhdon të jetë gjuha gjermane dhe mund të aplikojnë edhe kandidatë nga qytetet tjera të Maqedonisë së Veriut. Për këta kandidatë kompania ofron mundësinë e punës nga shtëpia dhe bonus mirëseardhjeje prej 500 euro.

Të gjithë të interesuarit për t’u bërë pjesë e kësaj kompanie mund të aplikojnë shpejt dhe lehtë përmes faqes së internetit www.TPSkopje.com