Rike Roçi zbulon sa herë ka bërë s*ks brenda një nate – (VIDEO)

Posted by

Në shtëpinë e “Big Brother VIP” është krijuar një lojë mes banorëve. Ata duhet ti drejtojnë njëri-tjetrit pyetje dhe kanë dy zgjedhje; të thonë të vërtetën ose të përballen me sfidën.

Kështu, një nga pyetjet që Rikja mori prej Romeos ishte se sa herë ka kryer marrëdhënie seksuale brenda një nate. Në kundërshtim të përgjigjes, Rikja duhet të puthte Eglën në buzë.

Duke parë opsionin e dytë, Rikja zgjodhi ti përgjigjet Romeos, duke zbuluar se ajo ka bërë tre herë seks brenda një nate.

Rikja u pyet gjithashtu edhe se kë nga personazhet në BBV sheh më pak VIP, duke thënë emrin e Eglës.