LAJM I FUNDIT: Eshtë arritur marrëveshje mes VMRO dhe VLEN!

Posted by

LAJM I FUNDIT: Burime të sigurta pranë partnerëve të koalicionit bëjnë të ditur se është arritur marrëveshje mes VMRO dhe VLEN për qeverinë e re 2024-2028 në Maqedoninë e Veriut.

6 ministri, Kryetar i Kuvendit dhe zv.kryeministër!

Kryetari i Kuvendit do ti takon Alenaces për Shqiptar, deputeti Halil Snopçe do të jetë kryetari i Kuvendit.